NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Astrologija

Astrologija

 

Astrologija je drevno znanje koje objašnjava čoveka i sve oko njega, ona je veza između neba i Zemlje. Ona je postojala i razvijala se u gotovo svim velikim kulturama.  Zapadna astrologija je tokom svog četiri hiljade godina dugog postojanja razvijana i primenjivana u različitim epohama ljudske civilizacije i različitim kulturnim okvirima koji su te epohe obeležavale.

Najranija shvatanja astrologije su da je ona neka vrsta religije, jer astrologija i religija su u davna vremena  imale određenu vezu.

Sa razvitkom civilizacije astrologija se posmatra i kao nauka. Brojni naučnici su se bavili njome, kao što su: rodonačelnik medicine Hipokrat, lekar i hemičar Paracelzus, matematičar i  astronom Johan Kepler.

Astrologija proučava  karakter čoveka – jer kakav nam je karakter, takva nam je i sudbina. Kroz karmičku astrologiju se proučava prošlost i pokušava shvatiti sadašnjost. Shvatajući sve ono sto se trenutno dešava, mi možemo stvarati svoju budućnost. Kroz mundalnu  astrologiju se posmatra društvo, država, organizacija i institucija, kroz astrometeorologiju se proučavaju vremenski (meteorološki) uslovi za neki region ili državu, dok se hortikulturna astrologija bavi analizom perioda najvažnijih poljoprivrednih radova u jednom određenom području. Astrološka simbolika povezuje čoveka sa samim sobom, čoveka sa čovekom, čoveka sa društvom, prirodom – jednom rečju sa svim.

Zvezde sijaju za nas sve, ali vas prati samo jedna zvezda, a na astrologu je da odredi koja i ukaže vam na to.

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.