NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Astro tajne prošlosti! Ovo će vas pratiti celog života!

Astro tajne prošlosti! Ovo će vas pratiti celog života!

Istorija je kraljica svih znanja. Ako ne znamo ono što je bilo, jako teško ćemo uspeti da prepoznamo ono što može da bude. Teško ćemo se snalaziti čak i u sadašnjosti. Budući da stvari u životu gotovo nikada ne funkcionišu na jednostavan način, tako i horoskopski znaci razne događaje iz prošlosti ne mogu da zaborave, a često oni predstavljaju glavni uticaj na budućnost i postupke u okviru iste. Evo šta to vaš znak nikada neće zaboraviti, a zbog toga može promeniti svoje ponašanje, pa i celu ličnost.

Ovan

Ovan kao osoba koja je sklona da ima poverenje u ljude, jako teško preživljava traume iz detinjstva ili mladosti, pogotovu ukoliko su ih načinile njemu drage osobe u koje je imao bezgranično poverenje. Ovan ne voli svoju mladost, i na nju posmatra kao na period kada nije imao samostalnost i kada su ga svi kinjili.

Bik

Bik sve i da želi, ne može da oprosti svima onima koji su stajali na putu njegovom profesionalnom progresu. Događaji sa početka njegove radne karijere, zauvek ostaju čvrsto urezani u njegovu memoriju sa tendencijom da zbog njih promeni svoje ponašanje, čak do toga da u poslu postane nemilosrdan.

Blizanci

Blizanci kao prvi veseljaci horoskopa malo šta pamte na negativan način. U tom smislu, oni su u ovom nizu, najmanje ranjivi. Jedino što kod njih može stvoriti dovoljno veliku traumu da ih može pratiti čitavog života, je neuspeh u umetnosti, kreativnom radu ili sportu kojim su se bavili u mladosti, pa morali da odustanu.

Rak

Raka ceo život, ali skoro bez izuzetka progoni prvo emotivno, naravno neuspelo, iskustvo. On nikada ne može da preboli, ni da zaboravi, to što se zaneo emotivno i što se ta ljubav ispostavila kao sasvim neuzvracena. Zbog toga može da pati značajno, da ima traume, ali ne i da bude lošiji prema novim partnerima.

Lav

Lav sve što se tumači kao veći neuspeh doživljava kao izuzetno veliku traumu. U tom smislu, Lav se nikada ne oporavi u porazu koji je bio bitan da se pretvori u pobedu. Bilo da se radi o sportu, ili poslu, svaki veliki pad, a kome je prethodio plet energije i verovanje u uspeh, preživljava kao traumu za ceo život.

Devica

Devica može da se ispostavi kao izuzetno specifična ličnost koja ne zaboravlja traume iz detinjstva, ali i rane mladosti. Najveća trauma koja će pratiti ovaj znak je ona koju doživi od osobe kojoj je dala bezgranično poverenje. Zbog takvih trauma, Devica može postati lošiji čovek nego što je inicijalno bila.

Vaga

Vaga kao prevashodno pravdoljubiv znak, tokom čitavog života ne može da preboli nepravdu koja joj je učinjena. Takva nepravda može da bude jako specifična trauma, koja može da bude motiv Vagi, da izgubi poverenje u ljude, pa će osim pravdoljubive osobe postati i jako nepoverljiva osoba, prema gotovo svima.

Škorpija

Škorpija najviše trauma vuče iz prošlosti, onda kada je sve loše i kada preživi neku javnu blamažu ili poniženje. Bez obzira da li je to bilo tokom usmenog odgovaranja na ispitu ili na nekom drugačijem javnom skupu, poniženje takve vrste neće oprostiti nikome, pa ni sebi, ukoliko je za to sama kriva.

Strelac

Strelčevi će biti u traumi od onih događaja u prošlosti kada je po sopstvenom smatranju ispao naivan. Ni jedan Strelac ne može sebi da oprosti bilo šta, što uljučuje naivnost. Takođe, poverenje koje je ukazao nekim osobama, a za koje se ispostavilo da nije trebao da ga ima, može biti izuzetno traumatično po njega.

Jarac

Jarčevu najveću traumu, može predstavljati nerealizovana emotivna veza. Takođe, realizovana emotivna veza u kojoj se partner odlučio da ih ostavi i ode negde daleko u potrazi za boljim životom, materijalnim dobrima, stvaranju, za njih će biti nešto što će ih progoniti ceo život, jer nisu u stanju da takve porive razumeju.

Vodolija

Vodolija teško preživljava čak i dosta male traume. Jednostavno, Vodolija ume da prepozna neke ljudske osobine negativne vrste kod drugih osoba, i onda kada se definitivno prevari u proceni, nastaje trauma, koju ne prevaziđu ceo život. Posebna trauma za njih može biti to da ih neko ostavi „pred brakom“.

Ribe

Ribe ne mogu tako lako da zaborave svoju propuštenu ili prokockanu šansu. Ceo život će to biti njihova trauma, i doslovce se svakog dana mogu buditi sa mišlju „kako si mogao to da propustiš“. Često su skloni da svoje propuštene prilike prepričavaju i da ih ističu kao posebno dobre učinke, ali „eto“ sudbina nije dala!

Autor teksta. Astrolog. Katarina Anđelić. © Sva prava zadržana.

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.