NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Astro svađalice – ova tri znaka se najviše i najbolje svađaju!

Astro svađalice – ova tri znaka se najviše i najbolje svađaju!

Neko posmatra kao prednost, neko kao manu, ali u osnovi veština svađanja i nije tako loša osobina. Kao i u svemu, umerenost je neophodna i u svađanju, ali ovog puta analiziramo samo one znakove zodijaka koji su skloni ekstramu. Ova tri znaka se svađaju jako dobro, najbolje moguće, a skloni su da to rade veoma često:

 

Blizanci

Blizanci su sami sa sobom u konstantnoj svađi, pa to da se posvađaju sa drugima, njima jednostavno ne predstavlja neki poseban problem. U tom pogledu, veoma su vešti. U svojoj glavi drže nekoliko unapred izdefinisanih scenarija za svaku svađu i u trenutku kada odluče da svađu pokrenu, biraju po kom „modusu“ će se svađati. Ukoliko ste planirali da ih u svađi nadgovorite, bolje u startu odustanite, jer je to doslovce nemoguća misija. Kada se svađaju, svoju sujetu, koju imače poseduju, spakuju u kofer, pa do njih ne dopire ništa što im sagovornik kaže. Veoma vešto blokiraju svaku vrstu uvrede ili diskreditacije po nekom drugom osnovu. Napadaju veštom govorancijom, a čak i kada izmisle argumente koje potežu u okviru svađe, to sve prezentuju krajnje verodostojno, pa lako razoružavaju svakog svađalačkog sparing-partnera.

Lav

Lav možda odstupa od onog pravila svađalice po svaku cenu. Dakle, to nije njegov moto, niti životni stil, ali verujte na reč – ne želite da se posvađate sa Lavom! Lav sa sobom nosi jako veliku količinu energije koja je specifična i predstavlja jednu malu „tempiranu bombu“ koja svakog trenutka može da eksplodira. Onog trenutka kada odluči da pokrene svađu, Lav ne bira sredstva kojim će da razoruža protivnika. Mogu biti krajnje nemilosrdni i bez imalo emocija. Neće se libiti da uvrede sagovornika, a moguće je da će sagovorniku reči Lava odzvanjati u ušima mesecima ili godinama. Takođe, Lav je sposoban da podešava svoj tonalitet prema potrebi, pa će u početku svađu započeti diskretno, da bi naposletku eksplodirao. Ukoliko i druga strana krene da „hvata na galamu“, Lav će primeniti drugačiju taktiku, biće sve tiši i tiši dok konstantno govori, sve dok druga strana ne uvidi da mora da se stiša, kako bi Lava čula, jer je evidentno da govori nešto interesantno. Nakon toga, kada se sagovornik stiša, Lav ima pogodno tlo da opet povisi ton.

Škorpija

Škorpije tokom svađe, koju inače upražnjavaju sasvim redovno, mogu da se ispostave toliko lukavim i podmuklim osobama, da naprosto ne postoji niko gori od njih. Uvreda je njihovo drugo ime i oni će definitivno umeti da pronađu način da sagovorniku kažu baš ono što će ih zaboleti. Škorpije se po pravilu trude da tokom svađe ne budu proste, ali ukoliko baš svađa eskalira, može preći i na „niske udarce“ poput pominjanja porodice i slično. Uzvraćanje istom merom, definitivno nije od koristi, jer Škorpija u svađu ulazi superiorno, sa predumišljajem da je osoba sa kojom se svađa, daleko…daleko ispod njenog nivoa, pa šta god čuje o sebi, neće je posebno dotući. Škorpija ne planira unapred način na koji će se svađati, ali je posebna i u tome što munjevito može u svojoj glavi skroji scenario svađe i da se toga drži, sve dok u svađi ne postigne svoj cilj. Svađe u kojima učestvuju Škorpije su one sa najdužim trajanjem.

 

Autor teksta. Astrolog. Katarina Anđelić © Sva prava zadržana.

Pročitaj još 5 nepodnošljivih osobina svakog znaka; zbog ovog od vas šize!

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.