NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Oni se ceo život bore za istinu! Astro-pravdoljubi!

Oni se ceo život bore za istinu! Astro-pravdoljubi!

Borci za istinu, pravdoljubci!

Iskrenost, možda u današnje vreme nije na nekoj ceni, u smislu da osobe koje umeju da vešto koketiraju sa istinom, ili istinu prikriju, možda bolje prolaze u poslovnoj sferi. Međutim, iskrenost, i pravdoljubivost, iako jesu negde dva slična pojma, u osnovi, sarže jednu značajnu različitost koja naprosto govori da pravodljubivi ljudi, osim što govore istinu, oni se i zalažu da istina bude izrečena, dokazana, pokazana, ostvarena i na videlu! Takve osobe imaju jednu izvesnu količinu pozitivne energije u sebi koja je konstantno nagomilana, a aktivira se onog momenta kada je neistina preovladala. Oni se tada grčevito bore, i sve svoje znanje, zalaganje i druge resurse, bezuslovno stavljaju na raspolaganje kako bi se instina otkrila. Pri tome mogu dosta da reskiraju, a evo i ko su oni:

Ovan

Ovan se neprestano grčevito bori za istinu i pravdu! On sam ne mora uvek i po svaku cenu da bude iskren i pravdoljubiv, ali u osnovi, može da bude osoba koja je zaista jako specifična i koja generalno može da dovede do toga da se neke stvari koje su bitne za pravdu dogode i ostvare. Ovan koristi svu svoju energiju da istinu dokaže, jer ga neistina značajno boli i pogađa. Uvek u dokazivanje istine ulazi sa posebnim emocijama i „žarom“, a rezultati koji postiže uvek mogu da budu maksimalni. Zato neki određeni ljudi koji vole „maskirano stanje“ imaju izvestan strah od Ovna koji se konstantno trudi da ih demaskira!

Borci za istinu, pravdoljubci!

Lav

Lav je previše energetski jak da bi imao ikakva strahovanja i da bi se ustručavao da pokrene postupak za dokazivanje istine. Njega pre svega boli nepravda, a naročito ona koja se nanosi slabijima, nemoćnima, ugroženima, ali i svima ostalima uopšte. Ukoliko je nepravda učinjena njemu dragoj osobi, to je motiv više da se Lav založi za pravdu, a tada neće prezati ni od čega da ono što je ispravno dokaže. Poznati su slučajevi Lavova koji su dokazali neke globalne istine koje su preokrenule čitav svet, a možda i uticale na razvoj civilizacije odnosno kompletnog čovečanstva. Drugim rečima Lav celu planetu vidi kao mesto gde je istina i pravda prioritet i neće žaliti da sve svoje resusrse stavi na raspolaganje za dokazivanje istine.

Škorpija

Škorpije su osobe koje u globalu mogu da imaju jako specifično mesto na lestvici pravodljubaca. Zbog energije koja je jako specifična, oni na neistinu reaguju munjevito. Nepravda i neistina u Škorpijama ume da probudi svađalački duh, zbog čega bivaju impulsivni i reaguju burno. Naposletku, ako se zainteresuju za neki slučaj, koji im je od posebne važnosti i zaista imaju neki motiv da istinu dokažu, za pripadnike ovog znaka nema prepreka, barijera i nema neuradivih zadataka. Zato će oni uvek biti onoliko spremni da se založe za istinu i da ulože, koliko ih je nešto intimno dotaklo, povredilo ili donelo nespokoj. Skoncentrisana Škorpija može da na videlo iznese mnoge neistine i da reši se pretvori u pravog borca za opšte društveno dobro.

Autor Teksta. Astrolog. Katarina Anđelić © Sva prava zadržana.

Pročitaj još Astro analiza: Da li ćete postati internet zavisnik?

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.