NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Astro analiza: Da li razlikujete ljubav i seks ?!

Astro analiza: Da li razlikujete ljubav i seks ?!

Razlika između ljubavi i seksa je u percepciji svakog pojedinca. Neke osobe će tvrditi da je to isto, odnosno da bez ljubavi ne mogu imati seks sa nekim. S druge strane, postoje i osobe koje su istinski zaljubljene u jednu osobu, a mogu biti intimni sa drugom osobom „iz hobija“! Naprosto, za njih seks ne predstavlja dokaz ili izliv bilo kakvih emocija, već jednu potrebu koju determiniše strast i koju mogu obaviti i sa osobom koju su upoznali pre pola sata, doslovce. Takve osobe su generalno daleko podložnije da prevare emotivnog partnera. Evo u koju grupu spada vaš znak:

 

Ovan

Ovan, ma koliko delovao grubo u osnovi jeste jedan veliki emotivac i on veruje da su ljubav i seks u neraskidivoj vezi. To ne znači da nikada i ni po koju cenu neće sebi dozvoliti neki izlet u aferu bez ljubavi, ali svakako da to nije ustaljeno pravilo. Ovan želi da ima partnera koga voli i oseća strast.

Bik

Bik ume da bude pomalo „tup“ u ljubavi, pa iako je opsesivan za svojim partnerom, ne znači da ne bi mogao da ima seksualnu avanturu sa nekim drugim. Međutim, razlikovanje ljubavi i seksa kod Bika je najvidljivije onda kada je sam i nije u vezi, tada može prihvatiti avanture kao i seks za jednu noć.

Blizanci

Blizanci će deklarativno biti za seks samo na temeljima ljubavi, a u praksi, mogu biti veoma promiskuitetni, a naročito kada su solo. Blizanaci mogu prihvatiti seks bez ljubavi, jer su oni čudna vrsta emotivaca koja mogu stvoriti neke instant varijante emocija lakih nota i bez problema realizovati seks.

Rak

Rak može da prihvati seks bez ljubavi, ali ako bi se to ikada i pod ikakvim okolnostima dogodilo, on bi odmah nakon seksa izjavio ljubav osobi koju skoro i da ne poznaje. To samo govori da je Rak potpuno nesposoban da se upusti u seks bez ljubavi, i da mu treba mnogo vremena da do seksa dođe i u vezi.

Lav

Lav može da se seksa i bez ljubavi, a ne mora. Njemu to nije problem. Inače, ovo je znak nagomilane energije strasti koja veoma često „izbija“ na sve strane, pa posledično može da dođe do seksa onda kada ljubavi nema. Kada ljubavi ima, on može iako je zadovoljan seksom u vezi, napraviti neki seksi izlet!

Devica

Device kao prividno najverinije osobe na svetu, zapravo mogu da se ispostave kao osobe koje zaista mogu da jako dobro razlikuju seks od ljubavi. Kada se to učini sa nekim novim dok su u vezi, oni potpuno mogu izignorisati činjenicu postojanja ljubavi, malo će ih peći savest, ali će brzo biti ok!

Vaga

Vage istinski najviše vole da imaju seks samo sa partnerom i samo u okviru veze. One se mogu prinudno odlučiti da postupe drugačije, ali za moj pojam to će biti samo onda kada su seksualno ugrožene, duže vremena same, pa žele da iskoriste adekvatnu šansu koja se sama ukazala, iako s tom osobom neće imati vezu.

Škorpija

Škorpija je, pretpostavljate, znak koji ne razlikuje ljubav i seks. Oni mogu da vole jednu osobu, a da spavaju sa drugom i obrnuto! Pri svemu tome, veoma su svesni, racionalni i dobro kontrolišu svoje emocije, pa se neće nikada zaljubiti u seksualnog partnera niti ostaviti emotivnog zbog avanture.

Strelac

Strelac u prinicpu veruje da su ljubav i seks isto i da ne može da se razdvoji jedno od drugog. Međutim, sav trud često može da bude uzalud, naročito kada se dogodi da mu zafali strasti u vezi. Tu strast može da nadomesti nekom avanturom, ali zaista avanturu neće doživljavati na emotivan način, napraviće otklon.

Jarac

Jarac istinski veruje da je nemoguće imati seks bez ljubavi. Njima treba jako mnogo vremena da se upoznaju sa partnerom, započnu vezu i da tek onda dođe do seksualnog kontakta. Zato oni retko prevare partnera. Čak i kada su sami, neće da prihvate seks bez emocija, već se trude da nađu nešto ozbiljnije.

Vodolija

Vodolije definitivno misle da je ljubav i seks jedno te isto, i ne samo to, nego misle i da je potpuno identično! Zato oni nikada ne uspevaju da ostvare neki seksualni kontakt bez emocija. U njihovoj viziji to bi se tumačilo kao nemoguća misija. Oni najviše žele i žude za seksom kada su najzaljuboljeniji.

Ribe

Ribe apsolutno ne vezuju ljubav i seks, za njoh to nije isto i mogu upražnjavati jedno od ta dva, bez obzira da li ono drugo postoji ili ne. U nekom smislu može da se kaže da će Ribe zaista uživati u tome da imaju seks bez emocija, isto onoliko koliko će uživati i u seksu sa svojim emotivnim partnerom koga ludo vole.

 

Autor teksta. Astrolog. Katarina Anđelić © Astrosavet. Sva prava zadržana.

Pročitaj još  Tri seks bombe zodijaka!

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.