NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
As štapova

As štapova

Ova karta simbolizuje početak novog života, nove životne faze, svježu životnu snagu, inspiraciju. Ukoliko Vam se otvori ova karta znači da je težak period iza Vas i da sledi razdoblje visoke aktivnosti i zadovoljstva. Promene koje će Vam se dešavati biti će vrlo pozitivne. Može se reći da nastupa sasvim nova faza u životu. Izvrsno je vreme da započnete nešto novo, nešto o čemu već neko vreme razmišljate.

Posao

Kada se pojavi As štapova znači da ćete na poslu imati ogroman uspeh kakav niste niti očekivali. Nemojte biti skromni u onome što tražite i očekujete od drugih.

Ljubav

Ukoliko niste u vezi vrlo brzo ćete se zaljubiti i započeti vrlo intenzivnu ljubavnu vezu. Ako ste u vezi, oslobodite se i potpuno opustite jer ćete sa partnerom ući u jedan dublji odnos nego što je bio do sada.

Finansije

As štapova Vam nagoveštava dobitak, koji ne mora samo biti u obliku novca. Moguće je da ćete dobiti vredan poklon, nasledstvo ili veću sumu novca. Kakav god poklon da dobijete, biti će od velikog (pozitivnog) značenja i za Vas i za osobu koja Vas daruje.

Zdravlje

Vaša će se kondicija i zdravlje popeti na viši i bolji nivo nego do sada. Sada dolazi pravo vreme da uvedete nove režime vežbe ili zdravije ishrane – to ne mora biti velika promena, dovoljno je nekoliko minuta vežbe svaki dan ili možda više voća za doručak. Što god da sada učinite za svoje zdravlje ima će dugoročno pozitivne ishode.

Duhovnost

Obratite pažnju na međusobnu blisku povezanost duha i tela. As štapova označava novu duhovnu dimenziju u Vašem životu – nemojte je zanemariti i pustiti da prođe mimo Vas.

Karta okrenuta naopako

Ovako okrenut As štapova simbolizuje neodlučnost, besciljnost i potrebu za pripadanjem. Osjećati ćete se isfrustrirano, obeshrabreno i nemoćno prilikom samog pokušaja dolaska do ciljeva. Trebali bi preispitati prirodu vlastitih namera i obrazaca ponašanja. U ljubavnom odnosu moguća je nevera, borba i nedostatak bliskosti. Karta Vam poručuje da obuzdate vlastitu tvrdoglavost i pesimizam koji se duboko ukorijenio u Vaš karakter

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


Autor

Sanja je pre svega vrhunski Tarot Tumač sa ogromnim iskustvom, želi svakome da pomogne. Njeni saveti su dragoceni, pogotovo ako su u pitanju osetljive teme i sa njom mozete popričati u potpunoj tajnosti. Sanja koristi klasične, prave tarot špilove kao što su Marseljski Tarot, Thoth Tarot, i primenjuje astrološko znanje u Tarot kartama. Koristi posebne tehnike numerologije i može vam reći koji su vaši sretni povoljni periodi kao I koje kristale da koristite za razne namene. Na primer: kristali za podizanje zaštite, za iniciranje ljubavi I pogotovo je dobra za poslovne I ljubavne prognoze kao I pitanja o nekretninama. Sve što budete pričali sa Sanjom ostaće tajna zauvek. Tumačenjem Tarota se bavi od svoje mladosti, ali to nije delila sa mnogo ljudi, sve do pre nekoliko godina kada je počela da pruža profesionalno čitanje putem ličnih konsultacija. Postavljanje pitanja Tarotu može da vam pomogne da stupite u kontakt sa svojom intuicijom, i postane vaš najbolji vodič kad je u pitanju donošenje teške odluke. Ponekad, karte vam mogu reći ono što vec znate, ali niste spremni da priznate sebi, ili će vam reći ono što niste mogli da saznate... Ponekad će prepoznati vaše strasti, ili vas suočiti sa njima, ponekad vas blago ohrabre u ljubavi i emocijama, ponekad vas podsete da ste na pravom putu u pronalaženju svojih velikih ljubavi. Tarot karte se uvek drže sebe, svoje priče, čvrsto i nepokolebljivo, (čak i ako nam je to ponekad čudno, neprihvatljivo ili ne vidimo njihovo značenje). A za Sanju je privilegija sto je u mogucnosti da od njih zatrazi za vas savet, i da radi sa Tarotom.

NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.