NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.

ANTONIJA | LOKAL 66

Samouki sam astrolog i ovim se bavim preko 30 godina. Prve odgovore na specifična pitanja, počela sam da tražim još u studentskim danima. U časovima dokolice, u šoljici crne kafe sam sa koleginicama nalazila odgovor na pitanja da li izaći na ispit ili ne, da li u šoljici imamo ljubav ili ljubavni sastanak – i da znate, stvarno sam pogađala.
Spejalizovala sam i usavršila svoje znanje kako bih na praktičan način mogla da pomognem ljudima. Pa tako koristim svoje veštine da pronađem uzrok i rešenje za neslogu u kući, lošu porodičnu i međupartnersku komunikaciju. Znam i kako da očistite životni prostor od ustajale energije, kako da se rešite bradavica, kako možete da se zaštitite od upliva negativne energije, kako da koristite so kao zaštitu, kako izaći na kraj sa noćnim mokrenjem, odnosno kada ćete i gde pronaći pravog partnera.
OPREZ

OPREZ

Mars obično tumačimo kao fizičko emocionalnu energiju, sport, strast, hrabrost, ali on ima i svoju mračniju stranu koja se ispoljava kroz impulsivne reakcije, susret sa uniformom, bilo kojom. E pa…

NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.