NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
ABRAHADABRA-Magična reč

ABRAHADABRA-Magična reč

Ta je formula bila u upotrebi tokom čitavog srednjeg veka. Dovoljno je bilo nositi oko vrata ovakav filakter napisan u trouglastom rasporedu, pa da se otklone različite bolesti i izleči groznica.
Reč dolazi od hebrejskog abreg ad habra što znači: UPUTI TVOJU MUNJU DO SMRTI.
U hebrejskom jeziku se sastoji od devet slova. Rapored alefa na levoj strani trougla svojim devet puta ponovljenim prisustvom igra magičnu ulogu. Rapored slova u obrnutom trouglu vodi odozgo prema dole sile koje talisman nastoji da zarobi.
Teško zlim silama koje zgrabi: one zauvek iz sveta dnevnog svetla nestaju u ponoru iz kojeg se ništa ne vraća.
U tom smislu, formula Abrahadabra odgovara na iste brige zbog kojih su stvoreni amuleti, talismani i pentakli. Sve takve formule, čiji je Abrahadabra samo jedan primer, oslanjaju se na vrlo stari simbolizam. Zar nisu dovedene u vezu i sa jednim od imena Mitre, Boga Sunca, prinositelja žrtve i spasitelja?
Kao i amajlije talismani i pentakli i te formule pružaju čoveku osećaj zaštite, dovodeći ga u sklad sa tajanstvenim zakonima koji upravljaju svetom i u vezu sa višim silama.

Sanja i njen Put Tarota čekaju vaše pitanje.
Odgovori i rešenja su na dohvat ruke. Pomoću Tarot karata dobijа se uvid u vаše ličnosti,
a tumačim ih kao aspekte iz prošlosti, sadašnjosti i budućnosti.
Poštujem vašu privatnost, sve o čemu budemo pričali ostaće tajna za druge, zauvek.
Kad budete spremni slobodno me kontaktirajte.

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.