NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
DNEVNA TAROT KARTA-četvrtak, 18. januar 2018

DNEVNA TAROT KARTA-četvrtak, 18. januar 2018

SVEŠTENICAII

Danas vas prati karta Sveštenica koja može biti vesnik rodenja ili promene radnog mesta, ali samo u skladu sa vašim mogućnostima i željama. Obećava vam sigurnost. .
Isto tako, ona može da znači samoću ali to je zeljena samoća i ne traje dugo.
Nemojte se odvajati od prirode odbijati uticaj majke zemlje, niti izabrati trajnu samoću, jer će te imati potrebu da malo budete sami,ali samo zato što vi tako želite. •
Ova karta nije asketska, kontakt sa ljudima treba da se održava.
Moze vam doneti osećaj obeshrabrenosti, uznemirenosti, ali vi samo sledite svoj instikt I intuiciju, i sve će biti u redu.
Vaša žedj za životom I i Svešteničina želja za skladom, učiniće ovaj dan uspešnim. Nosite tirkizno plavo, tirkiz kristal.
Stari su uvek vezivali današnju kartu za procvetalo bademovo drvo za procvat duše, pojedite neko zrno badema, ostetite snagu Sveštenice.

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


Autor

Sanja je pre svega vrhunski Tarot Tumač sa ogromnim iskustvom, želi svakome da pomogne. Njeni saveti su dragoceni, pogotovo ako su u pitanju osetljive teme i sa njom mozete popričati u potpunoj tajnosti. Sanja koristi klasične, prave tarot špilove kao što su Marseljski Tarot, Thoth Tarot, i primenjuje astrološko znanje u Tarot kartama. Koristi posebne tehnike numerologije i može vam reći koji su vaši sretni povoljni periodi kao I koje kristale da koristite za razne namene. Na primer: kristali za podizanje zaštite, za iniciranje ljubavi I pogotovo je dobra za poslovne I ljubavne prognoze kao I pitanja o nekretninama. Sve što budete pričali sa Sanjom ostaće tajna zauvek. Tumačenjem Tarota se bavi od svoje mladosti, ali to nije delila sa mnogo ljudi, sve do pre nekoliko godina kada je počela da pruža profesionalno čitanje putem ličnih konsultacija. Postavljanje pitanja Tarotu može da vam pomogne da stupite u kontakt sa svojom intuicijom, i postane vaš najbolji vodič kad je u pitanju donošenje teške odluke. Ponekad, karte vam mogu reći ono što vec znate, ali niste spremni da priznate sebi, ili će vam reći ono što niste mogli da saznate... Ponekad će prepoznati vaše strasti, ili vas suočiti sa njima, ponekad vas blago ohrabre u ljubavi i emocijama, ponekad vas podsete da ste na pravom putu u pronalaženju svojih velikih ljubavi. Tarot karte se uvek drže sebe, svoje priče, čvrsto i nepokolebljivo, (čak i ako nam je to ponekad čudno, neprihvatljivo ili ne vidimo njihovo značenje). A za Sanju je privilegija sto je u mogucnosti da od njih zatrazi za vas savet, i da radi sa Tarotom.

NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.